Werksessies en trainingen

In 2021 organiseren we een serie werksessies en trainingen voor directies en leidinggevenden. Op deze pagina kun je je daarvoor aanmelden.

Werksessie directies

Voor het succes van uw organisatie is het van belang dat medewerkers hun werk veilig en gezond kunnen doen. Daarom organiseren wij online werksessies voor directieleden. Deze worden begeleid door zeer ervaren gespreksleiders en organisatieadviseurs.

In deze werksessies kijken we met elkaar naar de wijze waarop in deze keten wordt omgegaan met het verbeteren van de veiligheid van schoonmakers en het voorkomen van ongewenst gedrag. Wat is op orde en wat is mogelijk minder in beeld? In een interactieve (online) sessie van circa 2 uur nodigen we u uit in een kristalheldere spiegel te kijken. Zo levert u vanuit de keten de bijdrage die nodig is om de bewustwording en gedragsverandering die nodig is, een duw in de juiste richting te geven.

Interesse?

Mail naar werksessie@elkedagweer.nl om aan te geven dat u interesse hebt. Vervolgens toetsen wij of we u een werksessie kunnen aanbieden. Zo ja, dan neemt een van onze facilitators contact op om een intakegesprek in te plannen. Dit gesprek zorgt ervoor dat de werksessie zo goed mogelijk aansluit bij uw situatie. Tot slot plant u samen met de facilitator de werksessie in.

Trainingen voor leidinggevenden

Leidinggeven is een vak apart. Zeker in de schoonmaakbranche, waar werknemers (zwaar) lichamelijk werk verrichten en vaak meerdere culturen met elkaar moeten samen werken. Hoe stuur je deze groep goed aan? Waar moet je op letten? Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat een schoonmaker met rugpijn langdurig thuis komt te zitten? Of door pesterijtjes minder komt opdagen? In deze kosteloze training leer je hoe jij ervoor zorgt dat jouw werknemers zo lang mogelijk gezond, veilig en prettig blijven samen werken. Om verzuim terug te dringen, vroegtijdig uitval te voorkomen én het werkplezier te vergroten.

Hoe ziet de training eruit?

De training start met 5 e-learnings. Deze duren elk 10 minuten en kun je volgen op een door jou gekozen moment. Na de e-learnings start de online training. Deze duurt 2 dagdelen en volg je met een klein groepje van hooguit 8 deelnemers. De training wordt gegeven door ervaren communicatietrainers via Microsoft Teams of Zoom.

Voor wie?

Voor leidinggevenden in de schoonmaak en glas- en gevelreiniging. Van voorwerker tot objectleider en regio- of rayonmanager.

Aanmelden

De trainingen zijn kosteloos voor leidinggevenden die werken voor bedrijven die vallen onder de cao voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. 

Aanmelden