Aanmelden trainingen

In 2021 organiseren we een serie werksessies en trainingen voor management en leidinggevenden. Op deze pagina kun je je daarvoor aanmelden.

Werksessie management

De werksessies zijn speciaal voor het management van bedrijven (tot rayonleiders) en worden vanaf februari 2021 georganiseerd. Het doel van de werksessies:

  • Bewustwording van jouw eigen rol/verantwoordelijkheid in de keten bij in stand houden / voorkomen van ongewenste situaties
  • Antwoord op de vraag: wat kan ik en wat kunnen wij doen om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen en te ondersteunen?
  • Welke rol speelt de cultuur in de organisatie (hoe gaat de organisatie om met fouten maken?)
  • Onderzoeken met sleutelfiguren binnen de organisatie wat er nodig is om veilig werken te verbeteren

De werksessies duren ongeveer 3 uur en worden op maat gemaakt naar aanleiding van een intakegesprek. Je kunt je interesse in een werksessie kenbaar maken via werksessie@elkedagweer.nl. De werksessies zijn kosteloos voor bedrijven die vallen onder de cao voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Trainingen voor leidinggevenden

Voor leidinggevenden organiseren we vanaf april 2021 trainingen van twee dagdelen, gecombineerd met een aantal e-learnings, over lichamelijke belasting en ongewenst gedrag.

Rayonmanagers en vaste objectleiders

In de training voor rayonmanager en vaste objectleiders ligt de focus op vaardigheden en competenties die nodig zijn een lastig gesprek te voeren en het reflecteren op eigen gedrag en de gevolgen hiervan.

Voorwerkers en meewerkend/ambulante objectleiders 

In de training voor voorwerkers en meewerkend / ambulante objectleiders ligt de focus op het motiveren van mensen om veilig en gezond te werken en hoe dit soort zaken aan de orde stellen op het werk.

Aanmelden

De trainingen zijn kosteloos voor leidinggevenden die werken voor bedrijven die vallen onder de cao voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Zodra er data beschikbaar zijn, plaatsen we ze op deze pagina. Wanneer je nu al je interesse kenbaar wilt maken, kan dat via onderstaand formulier. We informeren je dan zodra er data bekend zijn.